<!-- --><!-- --><style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/css/navbar/classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/css/navbar/classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <meta name='google-adsense-platform-account' content='ca-host-pub-1556223355139109'/> <meta name='google-adsense-platform-domain' content='blogspot.com'/> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <link rel="shortcut icon" href="http://www.iconj.com/ico/4/405ojp5pm4.ico"> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/29082922?origin\x3dhttp://confusing-w0rld.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=2432823265374446606&blogName=Blendednotes&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLUE&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fblendednotes.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Fblendednotes.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3912990342876537107&blogName=Everyday%2C&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLUE&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Fbeautifullyengraved.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Fbeautifullyengraved.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div> Falling Stars'♥
Y confusing-w0rld.blogspot.com

'Saturday, October 21, 2006 Y
Qn and Ans

My name in sam de list lol..so i do.

1) Single, taken or crushing
Ans: Single

2) Are you happy with your life now?
Ans: Maybe not?

3)When you meet the right person, did you feel in love with him fast?
Ans: No? Got feeling then feel in love mahx..lol

4) Have you ever had your heartbroken?
Ans: Yes.

5) Do you believe there are some circumstances where cheating love is acceptable?
Ans: NO!

6) Would you take someone back if he cheats you?
Ans: Depends

7) Have you talk about marriage with another person before?
Ans: Of coz no..lol

8) Do you want children?
Ans:Yes, children is very cute..lol

9) How many?
Ans: Dunno lahx..aiyo..lol

10) Would you ever consider abortion?
Ans: NO! Killing of baby! Somemore i already watched Recycle the movie, Abortion is sad...lol

11) If someone like you now, what is the best way to let him know your feelings?
Ans: His problem..lol

12) Do you enjoy getting into relationship?
Ans: Depends

13) Honestly, what is the furthest thing you and your ex did?
Ans: Ex? dun have

14) Do you believe in love at first sight?
Ans: No ba

15) Are you romantic?
Ans: Ehz..Maybe no?

16) Do you believe u can change someone?
Ans: Dun think so

17) If you could marry someone, where could it be?
Ans: Place tat i like lor..=)

18) Do you give in easily when fighting?
Ans: I dun fight

19) Do you have feelings for someone right now?
Ans: Nope

20) Have you ever wished you could have someone but you messed it up?
Ans: No

21) Have you ever broke a heart?
ans: Dunno...

22) If one day your best friend fell in love with the boy you're deeply in love with, what would you do?
Ans: Cry..lol

23) Are you missing someone right now?
Ans: No

24) Name 4 friend you want them to do this survey:
Ans: Tangjie, Keqi, Shuhua, Cheryl

Yeah..i ans all le..=)

I'm lost. 9:59 PM

DisclaimerY

Hate me ? Click Here.
-
TAG ME!:),


Site MistressY

J I A E N ♥

17 ♥
11/4/1992
Np,Business and Social Enterprise {:

Yo! I'm Jiaen:)
SMILE!
Hotmail.FacebookFriendster


WishesY

Update since : 4/4/2009

Make friends during np orientation camp!:)
Hope poly life is fun:)
Go uni!:)
Go shopping!:)
A nice bag?:)
New Wallet:)
New Watch:)
Hoodies/Jacket!:)
Shoes!:)
HandPhone=X


TagboardY

Tag







EscapesY

Aileen
Aloysius
Amirah
Bazilah
Bozong
Brenda
Charmaine
Cheryl
Cherilyn
Clara aka Worm
Christianna
Cerlyn
Dolly
Fiona
Gladys
Helen
Ily
Jasmine
Jess
JiaJun(Sis)
Joei
Jun Hao
Karen
Kelly
Ke Qi
LingLing
PeiShan
Regina
Roy
Ruhuan
Samantha
Shee Min
Shu Hua
Susan
Syahira
Tang Jie
Veronica
Vivian
SNGwanjia
WeiJie
Weiyi
YingXuan
zach
ZhiJun
Terrimc=P

BZSE!Y

Alysson
Denise
Josh
Kahmeng
Marcus
Ov
Timothy
XueHui aka Elmo

NP/Aspen!Y

Dina
Jiamin
Kenn
Melina
SiJia
Valerie
WeiKim


  • June 2006
  • July 2006
  • August 2006
  • October 2006
  • November 2006
  • December 2006
  • January 2007
  • April 2007
  • May 2007
  • June 2007
  • July 2007
  • August 2007
  • September 2007
  • October 2007
  • November 2007
  • December 2007
  • January 2008
  • February 2008
  • March 2008
  • April 2008
  • May 2008
  • June 2008
  • July 2008
  • August 2008
  • October 2008
  • December 2008
  • January 2009
  • February 2009
  • April 2009
  • May 2009
  • June 2009
  • July 2009


  • CreditsY

    DesignerBasecodesCursorInspirationsMusic